Vriendinnenonline

Vriendinnenonline is een platform voor vrouwen die op zoek zijn naar andere vrouwen met dezelfde interesses. Het kan bijvoorbeeld zijn dat je verhuisd bent en je niemand kent of dat je te druk bent met je werk en het sociale gedeelte van je leven op een laag pitje staat.

De oprichtster van deze site kwam zelf in zon situatie en verbaasde zich dat er geen plek was waar ze makkelijk nieuwe vriendinnen kon maken. Daarom begon ze zelf deze plek te creëren. Voor Vriendinnenonline hebben we samen een concept ontwikkeld dat makkelijk in gebruik is en waar binnen enkele stappen vrouwen gekoppeld worden aan passende, potentiële vriendinnen. Dit gebeurt door een korte lijst met vragen te beantwoorden waardoor een profiel van de gebruiker geschetst wordt. Deze profielen worden met elkaar vergeleken en aan elkaar gekoppeld als er voldoende raakvlak is.

Naast de site heb ik ook het logo en enkele flyers ontwerpen waarop herkenbare situaties zijn geïllustreerd. Vriendinnenonline won Beste website van het jaar 2014 en 2015 in de categorie Daten!

Meer projecten

Dezzign

Over mij

Mijn naam is Dennis Willems. Onder de naam Dezzign werk ik als Visual designer, User experience designer en Illustrator vanuit Arnhem of bij u op lokatie. Ik ontwerp websites waarbij de gebruikerservaring voorop staat en ik maak illustraties om beeldende ondersteuning te geven.