Luxor Live

Luxor Live is het poppodium van Arnhem. Maandelijks schotelt zij de Arnhemmer een ruim aanbod van artiesten, bands en dj's voor. Om de (potentiële) bezoeker een mooi overzicht te geven van wat er zich afspeelt die maand, brengt Luxor Live elke maand een Poster en Flyer uit met een mooi overzicht van alle shows.

Ik ben door Luxor gevraagd om na te denken over een concept voor deze maandposter en flyer. Het concept wat hier uit voortgevloeid is, heeft als basis elke maand dezelfde opmaak maar zal verschillen in kleur en achtergrondfoto. Elke maand zal een andere kleur krijgen en per maand kijken we naar een unieke foto die we kunnen gebruiken voor de achtergrond.

De poster bied een helder overzicht van alles shows die maand, de flyer laat dit ook zien met daarnaast nog wat meer achtergrondinformatie per event.

Meer projecten

Dezzign

Over mij

Mijn naam is Dennis Willems. Onder de naam Dezzign werk ik als Visual designer, User experience designer en Illustrator vanuit Arnhem of bij u op lokatie. Ik ontwerp websites waarbij de gebruikerservaring voorop staat en ik maak illustraties om beeldende ondersteuning te geven.