Eddy de Onderwijsrobot

Onderwijsrobot is een leermiddel waarmee alle basisschoolleerlingen op een innovatieve manier leren. Met dit platform is het voor iedereen mogelijk om een robot in de klas te gebruiken.

In 2015 is de bouw en het ontwerp begonnen van dit platform met als doel een online applicatie te maken waarmee docenten, met enige computerkennis, snel en simpel eigen, interactieve lesmaterialen kunnen ontwikkelen en kunnen delen. Er kan gekozen worden uit diverse templates zoals een interactief verhaal of een afbeeldingen quiz. Op basis van deze template kan de docent zelf lesmatriaal ontwikkelen en aanpassen. Vervolgens kan men dit materiaal delen met anderen, verkopen of materiaal van anderen downloaden of kopen.

Met deze online applicatie is het ook mogelijk om actieve robots besturen en beheren die aan het netwerk gekoppeld zijn. 

Via de link is een filmpje te zien hoe deze online applicatie werkt die ik ontworpen heb.

Meer projecten

Dezzign

Over mij

Mijn naam is Dennis Willems. Onder de naam Dezzign werk ik als Visual designer, User experience designer en Illustrator vanuit Arnhem of bij u op lokatie. Ik ontwerp websites waarbij de gebruikerservaring voorop staat en ik maak illustraties om beeldende ondersteuning te geven.