Credifin Nederland

Credifin Nederland is een “No Cure No pay” incassobureau die in heel Nederland ingezet kan worden. Credifin Nederland zorgt voor een snelle en efficiënte afhandeling van incassoproblemen. Het bedrijf onderscheid zich graag van alle andere bureau's in Nederland door een frisse en eigenzinnige uitstraling. Dit doen ze vooral door het gebruik van opvallend en “gek” beeldmateriaal en een bijzondere manier van vormgeving waarmee veel succes geboekt werd de afgelopen jaren.

In 2014 was het tijd om de website te moderniseren en te vertalen naar de huidige tijd. Helaas betekende dit dat hun eigenzinnige smoel niet meer zichtbaar was op hun eigen website. Het bedrijf begon te merken dat dit een grote invloed had op de aantal bezoekers van de site en ze besloten op zoek te gaan naar een vormgever om deze eigenzinnigheid weer terug te brengen in de uitstraling van hun site.

Door veel onderzoek, onderlinge communicatie en schetsen zijn we uiteindelijk bij een stijl uitgekomen waarmee zij zich weer met trots kunnen onderscheiden binnen de incassowereld.

Meer projecten

Dezzign

Over mij

Mijn naam is Dennis Willems. Onder de naam Dezzign werk ik als Visual designer, User experience designer en Illustrator vanuit Arnhem of bij u op lokatie. Ik ontwerp websites waarbij de gebruikerservaring voorop staat en ik maak illustraties om beeldende ondersteuning te geven.